Consiliul Judeţean continuă investiţiile în Spitalul de Urgenţă

115

UPU 3De când a preluat spre administrare Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, Consiliul Judeţean Gorj a realizat o serie de investiţii în unitatea spitalicească. Aceste investiţii vor continua şi în viitor, intenţionându-se modernizarea în totalitate a spitalului.

 

Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj a declarat, în cadrul unei conferinţei de presă, că nu este mulţumit de condiţiile din spitalele gorjene, dar că este mulţumit de modul cum au acţionat autorităţile locale de când au preluat spitalele în administrare. În acest sens, merită amintită şi implicarea Consiliului Judeţean în reabilitarea şi modernizarea Spitalului de Urgenţă din Târgu-Jiu, dar şi a Spitalului de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu, unitate aflată, de asemenea, în administrarea Consiliului Judeţean.

Spitalul Judeţean, reabilitat şi modernizat

Lucrări de modernizare s-au realizat până în prezent la mai multe secţii ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu. Consiliul Judeţean a fost cel care le-a susţinut financiar. „Pe agenda noastră de lucru, ne-am preocupat conform legii, şi am modernizat anumite secţii; acum suntem în plină desfăşurare a lucrărilor la ORL şi Oftalmologie. Urmează Bolile Infecţioase şi ATI de la 700. La Dispensarul TBC avem 7 miliarde lei vechi alocate pentru acest an. Anul viitor ne vom axa şi pe asigurarea condiţiilor optime pentru pacienţii şi personalul medical al Spitalului 700. Plus modernizarea şi reabilitarea completă a Ambulatoriului pe fonduri europene. Cu toate acestea realizate eu zic că în 24 de luni Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu va arăta aşa cum trebuie să arate o unitate sanitară”, a explicat Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj.Aşadar, prin implicarea Consiliului Judeţean, Spitalul de Urgenţă din municipiul nostru va avea o înfăţişare nouă, spre bucuria pacienţilor, dar şi a personalului angajat.

Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here