Consiliu de Administrație nou la Parcul Industrial Bumbești-Jiu

387

În cadrul ședinței Consiliului Județean (CJ) Gorj, din data de 31 iulie, s-a aprobat o hotărâre privind stabilirea unor măsuri în vederea desemnării membrilor Consiliului de Administrație al Societății Comerciale „Parc Industrial Gorj” S.A. – Bumbeşti-Jiu. Parcul Industrial de la Bumbeşti-Jiu a fost condus până recent de Cristian Toader Pasti, care a devenit consilier personal al lui Cosmin Popescu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj.

În prezent, ca urmare a demisiilor lui Toader-Pasti Cristian și lui Drăghescu Dumitru, aprobate prin Hotărârea Adunării Generale a Acționarilor a S.C. „Parc Industrial Gorj” S.A. – Bumbești-Jiu nr. 5 din 03.07.2017, Consiliul de Administrație al Societății Comerciale „Parc Industrial Gorj” S.A. –Bumbești-Jiu funcționează în regim de provizorat până la finalizarea procedurii legale de selecție a administratorilor.
CJ Gorj a început, de luni, procedurile de selecţie a membrilor noului Consiliu de Administraţie al Parcului Industrial de la Bumbeşti-Jiu. Ulterior, va fi desemnat preşedintele Consiliului de Administraţie. La rândul său, noul Consiliu de Administraţie va selecta noul manager al Societăţii Parcul Industrial de la Bumbeşti Jiu. „Am început procedura de selectare a membrilor pentru Consiliul de Administraţie la Parcul Industrial de la Bumbeşti-Jiu. Noul Consiliu de Administraţie, potrivit legii va alege un preşedinte şi un director pentru societatea care se află în subordinea Consiliului Judeţean Gorj”, a declarat Cosmin Popescu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj.
Parcul Industrial de la Bumbeşti-Jiu a fost condus până nu demult de către Cristian Toader Pasti, care a devenit consilier personal al lui Cosmin Popescu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj. Principala activitate a parcului industrial este închirierea de hale şi de terenuri către investitori. Ei achită chirie şi sunt scutiţi, conform legii, de plata impozitelor pe terenuri şi clădiri.
De ani de zile, administraţia Parcului Industrial de la Bumbeşti-Jiu încearcă, fără succes, să preia o parte din terenurile şi halele Uzinei Mecanice de la Bumbeşti-Jiu.
Minodora SUCEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here