Consilierul USR din Aninoasa, reținut după un scandal în bar! Șoferul de pe microbuzul școlar, cu capul spart

1893

Daniel Sârbu, consilier local USR la Aninoasa, a ajuns luni după gratii, pentru 24 de ore, după un scandal provocat la un bar din localitate. Nu a fost singurul implicat; și șoferul de pe microbuzul școlar a participat, dar cel din urmă nu a ajuns în arest, ci s-a ales doar cu un bandaj la cap și o vizita la spital. S-au spart câteva halbe de bere, în incidentul de la Aninoasa, spun martorii, iar șoferul, partener de pahar, a lipsit o zi de la muncă.

Șoferul a povestit că în ziua fatidică și-a făcut vaccinul, apoi s-a hidratat cu trei beri la barul din sat. Acolo i s-ar fi făcut rău. ,,Nu a fost un scandal, sunt răutăți”, a declarat șoferul.
Acesta nu l-a învinuit pe consilier pentru cele întâmplate, ci a declarat că nu i se pare că în bar ar fi avut loc vreun scandal, iar halbele ar fi fost sparte…din greșeală.
Copiii din Aninoasa, în lipsa șoferului, au ajuns la școală luni cu mașini puse la dispoziție de primarul de Aninoasa. Consilierul a fost pus în libertate marți, dar IPJ a deschis dosar penal pentru distrugere pe numele consilierul care ar mai fi fost implicat în astfel de incidente. Soția acestuia a declarat, în schimb, că lumea în comuna e rea și exagerează cu privire la comportamentul soțului ei.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here