Consilierul Răducu, în discuţia BEx a PRM Gorj

323
prmMembrii Biroului Executiv Judeţean ai PRM Gorj vor pune în discuţie, la prima şedinţă, cazul consilierului Ion Răducu. Asta, deoarece, la ultimele şedinţe de Consiliu Judeţean peremistul are permanent o părere contrară cu a colegului său de partid, preşedintele interimar Dumitru Dascălu.

La şedinţa de Consiliu Judeţean de săptămâna trecută, consilierul PRM Gorj, Ion Răducu s-a abţinut de la votul privind numirea lui Gheorghe Porumbel la şefia Ansamblului Profesionist ,,Doina Gorjului”. Asta, în condiţia în care Dumitru Dascălu a votat ,,pentru” acest proiect, iar colegul său s-a abţinut, cum face de altfel la orice proiect important, votat la Consiliul Judeţean. Din acest motiv, atitudinea sa va fi discutată în şedinţa Biroului Executiv Judeţean al PRM Gorj. Dumitru Dascălu susţine că aşteaptă explicaţia lui Ion Răducu legată de felul în care a votat. Trebuie menţionat că şi unii consilieri judeţeni liberali au avut o atitudine similară cu a lui Răducu, arătând că în alianţa Consiliului Judeţean Gorj ceva nu merge.
Răducu se apără
Ion Răducu explică, în schimb, ce l-a determinat să se abţină de la votul acestui proiect de hotărâre a Consiliului Judeţean. În şedinţa respectivă ,,Eu m-am abţinut pentru un singur motiv. Porumbel care era în discuţie, şi era prezent în sală, era normal să ia cuvântul referitor la proiectul respectiv de management. Şi apoi nu sunt un fan al muzicii populare şi se ştiu discuţiile cu bugetul pentru ansamblu”, a declarat Ion Răducu, consilierul judeţean al PRM Gorj. Deoarece s-a vehiculat de nenumărate ori că Ion Răducu este influenţat permanent de cumnatul său, actualul conservator Ilie Petrescu peremistul a declarat că nu este deloc vorba despre vreo influenţă în acest caz.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here