Consilierul Neaţă despre majoritate: “Respect decizia conducerii centrale a PPDD”

506

Gheorghe Neaţă, consilierul judeţean PPDD, nu intenţionează să se revolte împotriva deciziei centrului partidului din care face parte, în legătură cu majoritatea în Consiliul Judeţean Gorj. Neaţă susţine astfel, după ce vineri a votat alături de PNL şi PDL, că la viitoare şedinţă va face voia conducerii centrale a partidului, mai precis o majoritate cu PSD. Doctorul Neaţă, un combatant activ al PSD, susţine acum că este, în continuare un om de echipă şi că nu are de gând să nu se supună deciziilor conducerii centrale a PPDD, asta mai ales după destituirea din funcţia de preşedinte a organizaţiei a Niculinei Mocioi.

Doctorul Gheorghe Neaţă respectă deciziile şefilor săi pe linie politică. O dovedeşte şi declaraţia sa potrivit căreia nu va vota cum îl va tăia capul la viitoare şedinţă ordinară a CJ Gorj, dând de înţeles că nici vineri nu a făcut de capul său ce a vrut la extraordinara Consiliului Judeţean. Neaţă susţine că a colaborat foarte bine cu Niculina Mocioi, dar ce s-a întâmplat cu funcţia acesteia şi acum cu viitorul ei, nu cunoaşte. “Am avut o bună colaborare, ce s-a întâmplat vineri nu comentez. Vedem ce va face astăzi, iar în cazul acesta este doar decizia ei”, a declarat Neaţă care susţine că nu a avut vreo întâlnire cu noua preşedintă, Diana Voiculescu, de când aceasta a fost numită preşedinte interimar a PPDD Gorj. “Ne vom întâlni cu noua preşedintă zilele acestea, până acum nu ne-am văzut”, a declarat Neaţă care susţine că va respecta decizia de la centru a partidului, legată de majoritatea pe care trebuie să o facă în CJ Gorj.
Neaţă făcea parte din biroul dizolvat, urmare a funcţiei sale de ales judeţean, ca şi restul colegilor din CJ Gorj.
În opinia lui Neaţă, toţi colegii săi din PPDD Gorj vor respecta deciziile trasate de centru, legată de majoritatea din CJ Gorj.
Anamaria Stoica

1 COMENTARIU

  1. Daca asta este modul in care PSD mai poate controla politic CJG ,inseamna ca apucaturile totalitare ale partidului comunist ,inca mai bantuie prin capul unora care conduc destinele PSD. Desi PSD a incercat in permanenta sa ne convinga pe noi cetatenii,ca este un partid democratic si european,iata ca in anumite situatii , vedem ca lucrurile nu stau deloc asa. Mi-ar place ca toate fosilele comuniste sa dispara…Calinoiu,Carciumaru,Milosteanu,Dragoi etc ,iar cei tineri sa nu se fi molipsit de la cei batrani. Poate ca ar fi o sansa spre normalitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here