Consilierul judeţean Dragoş Păsărin, susţinătorul lui Navlea

269

pasarin si navleaLiberalul Dragoş Păsărin, consilier judeţean, a ales să îl sprijine pe Navlea la alegerile care vor avea loc în cadrul organizaţiei PNL Gorj pe data de 4 septembrie.

Acesta consideră că Navlea este unicul candidat care nu este influenţat de alte partide politice, aşa cum se întâmplă de altfel în cazul lui Dian Popescu şi Radu Angheloiu.

Prezent în grupul susţinătorilor lui Dan Ilie Morega, consilierul judeţean Dragoş Păsărin a menţionat, la sfârşitul săptămânii trecute, că, aşa cum era de aşteptat, îl va sprijini pe Ion Navlea la şefia PNL Gorj. Păsărin şi-a explicat şi motivul pentru care a făcut acest pas, menţionând că Ion Navlea ar fi candidatul care nu se apleacă intereselor venite de la alte partide politice. Liberalul a menţionat că, în opinia sa, Radu Angheloiu este mult prea apropiat de PSD iar Dian Popescu de PD-L. “Merg pe mâna lui Navlea, deoarece cred că este singurul candidat care, cred eu, că reprezintă, cu adevărat, interesele liberale. El nu are nicio altă legătură cu alte persoane din alte partide pentru a fi influenţat de acestea. Mă refer atât la Radu Angheloiu cât şi la Dian Popescu”, a declarat Păsărin.

Ion Crăciunescu, susţinător al lui Navlea

Şi Ion Crăciunescu, la fel consilier judeţean este şi el de partea lui Ion Navlea pe care îl doreşte drept viitor preşedinte al PNL Gorj.

“Sunt trei candidaţi pentru şefia PNL Gorj şi nu va fi, deocamdată, un al patrulea. Există însă posibilitatea ca pe ultima sută de metri să îşi mai manifeste cineva dorinţa de a candida, nu se ştie. Eu, deocamdată, nu m-am pronunţat.

Sunt partizanul unei echipe de echilibru, fără nicio tentă de ataşare spre o susţinere spre alt partid, cum există foarte multe păreri de ataşare a PNL-ului când spre stânga când spre partidul de guvernământ.

Noi dorim să rămânem liberali, aşa cum s-a stabilit la Congres, şi să putem face acea construcţie ca şi la nivelul Gorjului pentru a ajunge la un procent de 30%”, a declarat Ion Crăciunescu.

Acesta a anunţat la un moment dat că va candida pentru funcţia de preşedinte al PNL Gorj, dar, pe parcurs, se pare că s-a răzgândit preferând să îl susţină pe Ion Navlea, candidatul fostului grup de conducere al PNL Gorj pe vremea când la cârma filialei se afla Dan Ilie Morega.

Anamaria STOICA

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here