Consilierul Cioată: “Le recomand lui Petrescu şi lui Chiriac să întinerească PC-ul”

347

ion cioataReprezentanţi din garda veche a Partidului Conservator, filiala Gorj, au intervenit în timpul alegerilor pentru conducerea municipală a PC Târgu-Jiu, atrăgând atenţia conducerii organizaţiei să îşi îndrepte privirea spre tinerii care ar trebui să intre în formaţiunea politică.

Unul dintre cei mai vechi membrii ai PC Gorj, Ion Cioată, consilier local la al treilea mandat la Godineşti, recomandându-le, în acest context, liderilor să întărească partidul în zonele în care acesta nu are filiale şi să fie mai puţini largi de mână în privinţa noilor veniţi în organizaţie, cărora li s-au promis direct funcţii în conducerea PC Gorj.

Ion Cioată s-a dovedit foarte vocal el luând cuvântul în cadrul conferinţei municipale de alegeri a PC Târgu-Jiu, de sâmbătă, explicând colegilor de partid şi liderilor acestuia că trebuie să îşi arate mai acid adversitatea faţă de PDL, să atragă tinerii în organizaţie şi să nu mai permită traseiştilor politici să intre pe uşa din faţă în filială. “Le recomand lui Petrescu şi lui Chiriac, unul preşedinte al organizaţiei judeţene şi celălalt nou preşedinte al organizaţiei municipale, să întinerească PC-ul. Să facă un club al tinerilor din PC, pentru că văd numeroşi tineri în această sală, să îi susţină pe aceştia şi să îi sprijine”, a declarat consilierul Cioată, în timpul conferinţei de la Muzeul Judeţean Gorj. Conservatorul este unul dintre cei mai vechi membrii ai PC Gorj, fiind în organizaţie din anul 2000. Cioată le-a transmis franc colegilor de partid că trebuie să fie precauţi cu traseiştii politici care vin pe ultima sută de metri în PC Gorj, li se dau funcţii, şi apoi când nu le mai convine pleacă spre alt partid care le deschide uşa.

Petrescu s-a arătat deschis la sugestiile lui Ion Cioată, spunându-i acestuia că deocamdată partidul nu are ce să le ofere noilor veniţi.

Cert este că la alegerile de la municipiu, 6 membrii ai Partidului Verde, intraţi în PC de mai puţin de o lună de zile, au obţinut funcţii de conducere în această filială.

Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here