Consilierul Belgher şi colegul Ioniţescu rup rândurile UNPR

328

Leonida Belgher şi Constantin Ioniţescu, consilierii locali pe care îi are UNPR-ul la Alimpeşti, vor trece săptămâna aceasta la Partidul Mişcarea Populară. Belgher era orcum sancţionat de conducerea UNPR Gorj, în urma deselor conflicte avute cu primăriţa PSD, Elena Mosor, motiv pentru care a decis să schimbe, pe baza noii ordonanţe, partidul pe lista căruia a fost ales. Belgher l-a convins să facă acelaşi pas spre PMP şi pe colegul său Constantin Ioniţescu.

UNPR Gorj rămâne fără o parte dintre consilierii locali din Gorj pe baza noii ordonanţe care permite aleşilor locali să-şi schimbe partidul fără să-şi piardă scaunele. Primele mutări se vor opera la Alimpeşti aici unde cei doi consilieri ai UNPR au anunţat deja că vor trece la PMP, la partidul condus de Elena Udrea. Ioniţescu şi Belgher au luat decizia trecerii în opoziţie după ce şi-au negociat intrarea în PMP Gorj cu preşedintele Nicu Daviţoiu. Belgher a cerut mână liberă pentru a se război în Consiliul Local cu primăriţa PSD, dar şi candidatura sa la scaunul de primar din partea PMP în 2016.
PMP nu are aleşi la nivel de Gorj pentru că partidul nu se înfiinţase în 2012 când au fost alegerile locale, dar prin trecerea celor doi, această organizaţie îşi va câştiga primii doi aleşi.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here