Consilierii liberali, vot negativ pentru acordarea celor 500.000 de lei către Pandurii

254

Consilierii judeţeni au aprobat, vineri, în cadrul şedinţei ordinare, o hotărâre privind stabilirea unor măsuri pentru aprobarea cuantumului cotizaţiei pe anul 2016 către Asociaţia “Clubul Sportiv Pandurii Lignitul Târgu Jiu”, prin care se menţionează că valoarea cotizaţiei nu poate depăşi suma de 500.000 de lei.
Potrivit hotărârii, plata sumei de maxim 500.000 de lei se va realiza din bugetul propriu al judeţului Gorj şi va fi utilizată cu precădere de către Asociaţia “Clubul Sportiv Pandurii Lignitul Târgu Jiu” pentru finanţarea Centrului de copii şi juniori din cadrul asociaţiei, în vederea asigurării condiţiilor de pregătire a copiilor şi tinerilor sportivi din judeţ. Deşi cei 11 consilieri judeţeni ai PNL Gorj au votat împotriva acestei hotărâri, proiectul a fost aprobat cu 22 de voturi pentru.
“În fiecare an avem aceleași discuții, le cerem audit ca să ni se explice pe ce se cheltuie banii, dar de fiecare dată ni se spune că nu e timp..(..) Eu știu că niciun jucător nu a fost promovat de la juniori la echipa mare”, a declarat Dan Vîlceanu, șeful Grupului PNL din CJ Gorj.
Ion Călinoiu a menționat că demersul lui Vîlceanu de a nu vota banii pentru Pandurii este doar unul politic și electoral. “La echipa mare avem patru sau chiar cinci juniori promovați”, a răspuns și Călinoiu.
Acordarea la plată a sumei stabilite se va efectua în baza hotărârii Adunării Generale a Asociaţilor din cadrul Asociaţiei “Clubul Sportiv Pandurii – Lignitul Târgu Jiu” de aprobare a cotizaţiilor membrilor fondatori pentru anul 2016, procedându-se la adoptarea unei noi hotărâri a Consiliului Judeţean Gorj de aprobare a cuantumului efectiv al cotizaţiei ce revine judeţului Gorj pentru anul 2016.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here