Consilierii judeţeni, cu tablete de ultimă generaţie

254

Consiliul Judeţean (CJ) Gorj a achiziţionat 35 de tablete pentru consilierii judeţeni. Potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu, investiţia privind achiziţionarea tabletelor va fi amortizată prin faptul că aleşii locali nu vor mai primi proiectele de hotărâre pe hârtie, ci pe mail.

CJ Gorj a achiziţionat 35 de tablete care le-au fost înmânate aleşilor. “Este vorba de 1.200 de lei per tabletă, iar o tabletă se amortizează cu dosarele la o singură şedinţă, costă tonnerul, xeroxul şi alte materiale, fără să mai luăm în calcul şi manopera. Pe e-mail e mai uşor să fie transmis proiectul de hotărâre. Tabletele nu sunt proprietatea consilierilor, le au sub semnătură şi le predau. Au şi internet”, a declarat Ion Călinoiu.
tablete consilieri 2Consilierii judeţeni au apreciat investiţia şi au susţinut că este una necesară, tabletele fiind o formă mai operativă de lucru în cadrul şedinţelor. “Este foarte operativ lucrul cu tableta, eu cred că este o investiţie necesară şi chiar foarte bună. Eu am urmărit toate proiectele pe tabletă, nu mai stau să răsfoiesc dosarul. Nu am avut nicio problemă în a o folosi. Am şi dosarul, dar de luna viitoare nu vom mai primi proiectele pe suport de hârtie, vom lucra doar pe tabletă. Internetul are viteză, putem lucra şi primi în timp optim toate proiectele de hotărâre şi alte acte normative care ne sunt transmise de către aparatul tehnic al CJ”, a precizat consilierul judeţean Gheorghe Orzan.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here