Consilierii au aprobat turul virtual gratuit pentru Parcul Coloanei fără Sfârșit

308

O firmă din județul vecin, Hunedoara, va realiza, pe baza unui protocol încheiat cu municipalitatea, gratuit, turul virtual al Parcului Coloanei fără Sfârșit. Până a se trece însă la vot, luni, protocolul cu Firma Euro Jobs SRL a fost explicat, celor prezenți la ședința de CL Târgu-Jiu, în amănunt, de către viceprimarul Adrian Tudor, asta deoarece în spațiul public apăruseră mai multe lucruri negative legate de imaginea și situația financiară a societății solicitante.

După explicațiile lui Adrian Tudor, legat de protocolul cu firma care a solicitat să realizeze acest tur doar pentru unul dintre parcurile localității, consilierii și-au spus părerea legat de acest protocol. Daniela Grădinaru, consilierul PMP, a declarat că ar fi bine ca acest tur să se extindă și pentru celălalt parc al orașului, care conține operele lui Brâncuși, tot gratuit, în timp ce consilierul PNL, Mihai Paraschiv, a declarat că are dubii legat de această firmă. În final, consilierii au cerut completarea proiectului cu trei amendamente, subliniind că nu vor să ofere exclusivitate acestei firme, cunoscute cu probleme de imagine. În final, după o dezbatere de câteva minute, consilierii au votat proiectul, completat cu 3 amendamente, în unanimitate.
Firma Euro Jobs SRL a mai realizat un astfel de tur pentru autoritățile din Alba Iulia, în schimb pe site-ul propriu, găzduiește alte tururi similare care au crescut, pentru obiectivele respective, consistent numărul de turiști.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here