Consilier PSD, exclus din Consiliul Local Peştişani

266

35-primarieConducerea organizaţiei PSD Peştişani îşi va impune un nou consilier local la primăria din localitate. Asta deoarece Ion Pavel, ocupantul până astăzi a acestei funcţii, a fost, recent, exclus din Partidul Social Democrat, filiala Gorj, ca urmare a încălcării repetate de către acesta a statutului formaţiunii politice.

Pavel este acuzat de relaţii prea apropiate cu PD-L-ul, partid care l-a şi menţinut în funcţia de director al uneia dintre şcolile din localitate.

Consiliul Local Peştişani se întruneşte astăzi la orele 12.00 în şedinţă, ultima din acest an. Pe ordinea de zi a acesteia se află şi demiterea consilierului local PSD, Ion Pavel, şi înlocuirea sa din funcţie cu un alt coleg de partid, următorul aflat pe lista de aleşi locali ai organizaţiei PSD.

Pavel va fi înlocuit, fără drept de apel, cu Ion Jucătoru, spun reprezentanţii PSD Gorj şi asta deoarece primul consilier a fost acuzat că a făcut jocurile PD-L-ului.

,,S-a cerut excluderea lui Pavel de către reprezentanţii PSD Peştişani, el fiind acuzat că votează cu PD-L-ul, partid care l-a şi menţinut în funcţie la şcoală, şi că are un comportament pro PD-L.

Solicitarea a fost aprobată de Comitetul Executiv al PSD. Pavel a contestat însă decizia de excludere şi aceasta a ajuns pe masa Comisiei de Arbitraj şi Integritate Morală.

Aici i s-a respins însă contestaţia şi a fost exclus din PSD”, a declarat secretarul executiv al PSD, Gheorghe Milosteanu.

Campania PD-L dăunează grav funcţiei

Una dintre acuzele aduse la adresa lui Pavel, înainte de excluderea sa din partid, a fost cea potrivit căreia consilierul ar fi făcut campanie PD-L-ului. Cert este că reprezentanţii PSD Gorj au anunţat Consiliul Local Peştişani de excluderea lui Pavel şi de înlocuirea sa din funcţie cu următorul ales.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here