Consilier debutant pentru Primăria Arcani

397

Primăria Comunei Arcani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuţie vacantă de consilier, clasa I, gradul profesional debutant în cadrul aparatului de specialitate al Primarului. Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.
Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt: deţinerea de studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul Ştiințelor Inginerești; cunoştințe de operare PC – nivel mediu.
Proba scrisă a concursului a fost programată pentru ziua de 27 mai, ora 10.30, urmând ca interviurile să fie susţinute două zile mai târziu. Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.
I.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here