Conservatorii sunt în doliu după moartea fostului candidat de la Turburea

382
Fostul candidat pe care Partidul Conservator l-a susţinut anul trecut în alegerile anticipate de la Turburea a trecut în nefiinţă, Vasile Băltăreţu fiind regretat de toţi colegii săi. Liderul filialei, Ilie Petrescu, a anunţat ieri că acesta este şi motivul pentru care, în următoarele săptămâni, filiala nu va mai avea conferinţe de presă şi nici luări de poziţie, decizia fiind luată într-un moment în care foştii colegi de partid ai acestuia din PRM îşi cam înmulţiseră atacurile şi glumele la adresa sa.

„Noi ne respectăm colegii şi memoria lor, nu facem ca alţii”, a precizat Petrescu, referindu-se la moartea lui Băltăreţu.
La doar 58 de ani, Băltăreţu a încetat din viaţă în urma unor probleme de sănătate, soţia sa fiind şi ea membru al PC Gorj, fiind şefa organizaţiei judeţene de femei a partidului.
Acesta a candidat anul trecut din partea conservatorilor la primăria Turburea şi a obţinut un scor destul de bun, 12%, scor cu care Petrescu se tot prezintă în sondajele pe care le scoate pe piaţă din când în când „pe surse”, fără să prezinte şi cine este realizatorul acestora.
Gelu IONESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here