Conservatorii lui Petrescu nu au răspuns afirmativ protocolului

273

petrescu 2Preşedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, a declarat sâmbătă că mai mulţi delegaţi conservatori din judeţele Iaşi, Gorj şi Bacău au votat împotrivă ori s-au abţinut în privinţa protocolului pe care PC urma atunci să-l încheie cu PSD şi PNL pentru constituirea Uniunii Social Liberale.

“Am văzut colegi din Iaşi, din Gorj, poate şi din Bacău, care s-au abţinut sau au votat împotrivă, dar părerea unanimă şi generală a fost aceea că interesul politic actual este mai mare decât acele mici probleme care ar putea apărea la nivel de fiecare judeţ”, a precizat liderul PC, Daniel Constantin, în momentul în care a fost întrebat care au fost judeţele care s-au pronunţat împotriva protocolului de constituire a Uniunii Social Liberale. În ciuda acestor nemulţumiri, documentul a fost aprobat sâmbătă de delegaţii la Consiliul Naţional al Partidului Conservator cu 388 de voturi pentru, 13 împotrivă şi 14 abţineri.

Preşedintele PC Gorj, Ilie Petrescu, nu a putut fi contactat pentru a-l contrazice sau nu pe şeful său de partid. în ce îl priveşte pe preşedintele executiv al PSD Gorj, Ion Călinoiu, acesta a refuzat să comenteze declaraţia şefului PC, Daniel Constantin legată de atitudinea afişată de conservatorii din judeţul Gorj.

A.Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here