Conservatorii au votat contra USL Total

325

pc alegeriReprezentanţii Partidului Conservator, filiala Gorj, s-au întrunit luni la sediul organizaţiei pentru Conferinţa Judeţeană a PC. În cadrul acesteia s-a analizat, în amănunt, protocolul ACD şi protocolul USL şi s-a luat hotărârea în unanimitate, să se respecte aceste protocoale, la nivel naţional.

Ce semnifică acest demers ne-a lămurit purtătorul de cuvânt al PC Gorj, Daniel Şorop. “Acest lucru înseamnă că fiecare organizaţie PC din Gorj, mai puţin cea a municipiului Târgu-Jiu, şi listele USL pentru Consiliul Judeţean, poate să meargă la alegerile locale pe liste proprii, conform deciziei fiecărei filiale. Practic nu se va mai merge pe USL Total la nivel de Gorj”, a menţionat purtătorul de cuvânt al PC Gorj.

Această decizie a fost votată de toţi participanţii la Conferinţa Judeţeană a PC Gorj, şedinţa fiind condusă de preşedintele interimar al organizaţiei, Ilie Petrescu. “Dacă conservatorii din anumite localităţi vor să figureze pe lista USL, au toată libertatea să facă asta, conform protocolului naţional”, a completat Şorop. După această decizie, la Motru, cu siguranţă conservatorii vor avea proprii candidaţi, Petrescu anunţând acest lucru de câteva săptămâni.

A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here