Conferinţă internaţională la Facultatea de Ştiinţe Juridice şi Litere

212

ucb AS (1)Facultatea de Ştiinţe Juridice şi Litere din cadrul Universităţii „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu, organizează cea de-a III-a Conferinţă Ştiinţifică Internaţională „Rolul şi locul dreptului în societatea bazată pe cunoaştere”.

Parteneri în cadrul celei de-a treia ediţii a Conferinţei Ştiinţifice Internaţionale „Rolul şi locul dreptului în societatea bazată pe cunoaştere” sunt: Facultatea de Drept a Universităţii Masaryk din Brno, Republica Cehă, Uniunea Juriştilor din România, Asociaţia Internaţională a Juriştilor Democraţi, Baroul Gorj, Societatea Română de Drept European şi Editura Universul Juridic.

65 de participanţi, înscrişi

La cele şapte secţiuni ale conferinţei s-au înscris cu lucrări un număr de 65 de participanţi, cadre didactice de la 10 universităţi din ţară şi 5 universităţi din străinătate, cercetători, precum şi practicieni în domeniul juridic care exercită profesii de judecător, procuror, avocat şi notar public.

În cadrul manifestării ştiinţifice, în data de 14 mai 2011, va avea loc lansarea cărţii „Dreptul diplomatic şi dreptul consular având ca autor pe profesorul universitar” Ion M. Anghel, preşedinte al Asociaţiei Ambasadorilor şi Diplomaţilor de Carieră din România.

Deschiderea oficială a Conferinţei Ştiinţifice Internaţionale „Rolul şi locul dreptului în societatea bazată pe cunoaştere” are loc la sediul Facultăţii de Ştiinţe Juridice şi Litere din Târgu-Jiu, Str. Victoriei nr. 24, începând cu ora 09:30 a zilei de 13 mai.

Minodora Sucea

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here