Conferinţă educaţională de rang înalt, la Teatrul “Elvira Godeanu”

746

Prima ediţie a Conferinţei Educaţionale V.R.E.M. – Viitorul României este în clasa mea, a cărei temă este “Demnitatea profesională”, a avut loc, aseară, la Teatrul Dramatic “Elvira Godeanu” din municipiul Târgu -Jiu. Proiectul educaţional este aprobat de Inspectoratul Şcolar Judeţean Gorj şi este coordonat şi organizat de către Dana Constantinescu, profesor la Colegiul Naţional “Ecaterina Teodoroiu” Târgu-Jiu. Evenimentul a constat în prezentarea unor discursuri libere pe tema dată, menite să motiveze şi să inspire tinerii liceeni, principalii beneficiari ai proiectului. La ediţia din 11 ianuarie 2018 invitaţi să le vorbească tinerilor au fost: Laura Dragotescu – avocat Baroul Gorj, subcomisar Aura Cristina Cîmpu – ofiţer psiholog în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj, Florin Berculescu – profesor Liceul de Arte şi maestru pianist, şi Florin Jianu – preşedintele Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România. Ţelul acestei conferinţe este de a reuni oameni din domeniul educaţiei, profesori, studenţi, masteranzi, consilieri educaţionali, experţi în domeniul învăţământului, administratori, absolvenţi şi reprezentanţi ai organizaţiilor societăţii civile şi economice, pentru a împărtăşi şi discuta despre contribuţiile teoretice din mediul ştiinţific, practic şi cele din practica educaţională.
Izabella Molnar

1 COMENTARIU

  1. Ce rang inalt? Cei care scriu aceste articole cred ca nici nu stiu cum a adus „doamna” Constantinescu copii si profesori acolo. A facut liste si a obligat multi copii sa vina ca sa incerce sa umple sala.

    Ati vorbit careva cu cei care au fost acolo? sa vedeti ce cred? sau ce crede lumea de „doamna” Constantinescu? Toata lumea asteapta sa vada cu cine urmeaza sa se culce acum si ce urmeaza sa faca. Asteptam toti cu nerabdare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here