Conducta avariată a fost reparată

279

Reaparatii conductaConducta de apă care s-a spart luni dimineaţa pe raza localităţii Bârseşti, a fost reparată în cursul zilei de joi. Angajaţii APAREGIO au început procedurile de remediere a problemei survenite la conductă încă de luni, însă gravitatea incidentului a făcut ca procesul de reparaţie să fie unul de durată.

Incidentul de la una dintre principalele conducte de aducţiune apă s-a produs luni dimineaţa, în jurul orei 5 şi a fost de o amploare atât de mare încât au fost avariate două autoturisme, iar curţile câtorva case au fost inundate. Reprezentanţii APAREGIO estimau încă de la primele verificări că va dura destul de mult până la finalizarea reparaţiilor şi se pare că aşa a şi fost, lucrarea fiind finalizată abia în cursul zilei de ieri. Târgujienii nu au suferit din cauza avariei la conductă, deoarece s-au luat măsuri din timp prin care ei să resimtă cât mai puţin sau chiar deloc probleme din cauza incidentului produs luni, la Bârseşti.

Angajaţii APAREGIO au lucrat la foc continuu, de luni şi până joi, în ciuda temperaturilor foarte scăzute şi a ninsorilor căzute în această perioadă, pentru a reuşi să repare conducta de apă.

M.S.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here