Conducerea TSD Gorj, completată la Școala de Vară de la Cerna Sat

408

Deoarece TSD Gorj și-a ales, inițial, doar președintele, structura de conducere a fost completată recent cu încă zece persoane. Din Biroul Executiv fac parte 36 de persoane, 10 fiind vicepreședinți. Noii aleși sunt: Constantin Ștefan, Aurelian Cârstina, Marius Tănase, Iulia Grigorie, Minodora Simcea, Valentin Chepeneag, Bogdan Chepea, Ștefan Zbora, Mihai David și Gina Leancă. Marilena Șurlin a fost aleasă secretar general al TSD Gorj.

Școala de Vară a TSD este un proiect al Organizației PSD Gorj, care şi-a propus să le ofere tinerilor din cadrul TSD ocazia de a fi în contact direct cu liderii partidului şi de a putea purta un dialog cu aceștia pe teme precum politica, educaţia, administraţia publică locală, comunicarea politică etc. Anul acesta, întâlnirile de lucru au avut loc la Cerna Sat, acolo unde, prezent a fost și Gabriel Petrea, președinte TSD și ministru al Consultării Publice și Dialogului Social, deputații Mihai Weber și Alin Văcaru, dar și Răzvan Crețan, cei care au vorbit celor 70 de tineri social democrați din tot județul despre importanța omului politic în societate. “Am asistat la o discuție interesantă despre cum doresc tinerii să construiască proiectul #generația TSD 2020. Am fost bucuros să am alături de mine atât de mulți tineri valoroși, pe care i-am văzut cum au crescut și s-au maturizat sub ochii mei, tineri care eu consider că reprezintă cea mai bună alternativă pentru viitorul României. Personal eu cred că tinerii sunt sufletul unui partid și de aceea țin să le mulțumesc pentru că au fost și sunt alături de noi, seniorii, în toate bătăliile electorale. PSD a avut și are tineri competenți și doar uniți putem să construim un viitor mai bun pentru PSD și pentru România.”, a declarat deputatul, Mihai Weber. Costi Dumitrașcu, președintele TSD Gorj este cel care a ținut ca această tradiție să fie continuată, iar pentru acest lucru s-a ocupat de tot ce înseamnă organizare.“După discuțiile cu domnul ministru Petrea, dar și cu domnii deputați, tinerii au înțeles că de noi depinde promovarea și a noastră,  dar și a persoanelor care stau în jurul nostru și nu sunt activate corespunzător în zona potrivită. Tinerii au înțeles că atât tinerii noștri colegi din guvern, cât și seniorii ne sunt alături și ne susțin, în egală măsură.”, a declarat Costi Dumitrașcu, președintele TSD Gorj.

Tot în cadrul Școlii de Vară au avut loc și alegerile Biroului Județean Executiv Permanent al TSD Gorj, din care fac parte 36 de tineri, acum fiind aleși cei 10 vicepreședinți, dar și secretarul. “Trebuie conștientizat un lucru, pe care l-am comunicat și colegilor, și anume, Biroul Județean este într-o continuă actualizare. Pe măsură ce vom întări toate organizațiile locale ale TSD Gorj, Biroul se va lărgi. Avem nevoie de tineri dedicați, tineri care să confirme atât în societate, cât și în politică.”, a adăugat Costi Dumitrașcu, președintele TSD Gorj.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here