Conducerea Spitalului Turceni, felicitată la controlul MS

361

Spitalul Orăşenesc Turceni a trecut cu bine de controlul Ministerului Sănătăţii. Mai mult decât atât, managerul Dragoş Haţegan susţine că a primit felicitări de la reprezentanţii DSP, care au efectuat controlul impus de MS.

În perioada 3 martie-31 mai toate spitalele vor fi controlate, urmând ca în luna iunie să fie prezentate rezultatele finale ale verificărilor. Această decizie a fost luată la nivelul MS încă din luna februarie. Spitalul Orăşenesc Turceni a trecut cu bine de acest control, conducerea unităţii fiind chiar felicitată pentru condiţiile existente. „Am înţeles că la alte unităţi au fost probleme şi s-a lăsat chiar cu amenzi. Noi am primit felicitări pentru condiţiile pe care le avem aici”, a declarat Dragoş Haţegan, managerul Spitalului Orăşenesc Turceni.
Echipa de control este alcătuită din angajaţi ai Direcţiei de Sănătate Publică Gorj. Obiectivele acestei acţiuni sunt: verificarea normelor privind asigurarea condiţiilor igienico-sanitare, verificarea blocului alimentar, a respectării normelor de supraveghere, verificarea operaţiunilor de dezinsecţie şi deratizare, a controlului personalului din punct de vedere al respectării regulilor igienice şi asigurarea utilităţilor. În perioada 1 aprilie-31 mai se vor efectua acţiuni de recontrol.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here