Conducerea Spitalului Novaci a alocat peste 30.000 euro pentru modernizarea Ambulatoriului

414

Ambulatoriul de specialitate (Policlinica) din cadrul Spitalului Orășenesc Novaci se află în șantier. Emil Grigore, managerul unității sanitare, spune că pentru lucrările de modernizare a Policlinicii s-au alocat peste 30.000 de euro, proiectul urmând a fi finalizat până la sfârșitul acestui an.

Clădirea Ambulatoriului Spitalului Novaci a fost construită în anul 1958, iar până acum doi ani nu a avut parte de nicio reabilitare. Primăria împreună cu conducerea spitalului au reuşit să facă rost de fonduri pentru a reabilita clădirea, ceea ce s-a și întâmplat.
Actualmente se lucrează la saloanele pentru spitalizarea de zi, precum și la cabinetele de la etajul Policlinicii. “Bugetul alocat acestor lucrări este de peste 30.000 de euro, din fonduri proprii. Lucrările vor fi gata la data de 31 decembrie. Se lucrează la spitalizarea de zi, unde avem 25 de paturi, dar și etajul policlinicii”, precizează Emil Grigore, managerul Spitalului Orășenesc Novaci.
Unitatea medicală din Novaci este spital general, care asigură asistenţa medicală a unui număr de aproximativ 63.000 de locuitori din oraşul Novaci, staţiunea Rânca şi şapte comune arondate: Alimpeşti, Baia de Fier, Bengeşti Ciocadia, Bumbeşti-Piţic, Crasna, Polovragi, Roşia de Amaradia.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here