Conducerea Pandurilor caută să-i trezească pe jucători – Încep sancțiunile!

246

Nicio victorie, un singur gol și un joc de multe ori fără orizont, acestea sunt coordonatele de la care conducerea Pandurilor a plecat după meciul pierdut acasă în fața Concordiei și a luat decizia de a bloca salariile și primele până la primele victorii. Președintele Mihai Prunariu spune că Pandurii are ghinion, dar este de părere și că trebuie luate câteva măsuri care să-i trezească pe jucători înainte de a nu fi ratat complet obiectivul, acela de a merge din nou în cupele europene.

Discuțiile au început imediat după meci, au continuat târziu, în noapte, și au continuat și ieri, decizia luată fiind în primul rând una financiară: “Am discutat după acest meci și am stabilit că o să blocăm salariile și primele, toate, până la următoarele victorii și am stabilit pentru următoarele trei meciuri un obiectiv de cinci puncte.
Eu zic că mai avem șanse la cupele europene dacă ne atingem următorul obiectiv și după aceea putem să intrăm în grafic. Vin apoi meciuri mai ușoare în care putem să luăm 9 puncte și să intrăm în grafic”, a declarat Mihai Prunariu. Acesta a menționat că decizia este una în care au fost consultați atât președintele executiv, cât și antrenorul: “Împreună cu Eugen Pîrvulescu și Cristi Pustai am avut o discuție, am lămurit niște aspecte și am fixat niște obiective. Împreună am luat aceste decizii”, a completat Prunariu.

“Toată lumea e de vină!”
De situația actuală a echipei, Prunariu nu găsește un singur vinovat spunând că este vorba de o vină colectivă, fără a uita însă să menționeze o situație pe care o consideră inacceptabilă: “Toată lumea e de vină! Avem și ghinioane, ce să facem dacă nu intră mingea în poartă? Aud că strigă lumea «Marin Condescu, Marin Condescu!». Păi, o să-l băgăm pe teren, să vedem dacă o să dea gol. Uităm câți jucători am vândut de la Pandurii, uităm că am dat 7-8 jucători de națională și alți jucători extrem de importanți i-am pierdut. Iar noi, la club, n-am adus jucători, am cumpărat mașini… Nu o să putem să punem mașina să joace pe teren. Astra a transferat anul trecut jucători de 4 milioane de euro, noi am cumpărat mașini de peste un milion de euro”, a încheiat președintele Pandurilor.

Susținere pentru antrenor
Tribuna a cerut demisia antrenorului Cristi Pustai la finalul meciului care a consființit cea mai lungă serie negativă pentru Pandurii din ultimii ani, însă nici tehnicianul și nici conducerea clubului nu sunt dispuși să renunțe. “Publicul uită repede, vine să vadă spectacol. Trebuie să fim învăţaţi, trecem prin momente grele. Nu o să mă vedeţi sub acoperişul băncii, unde nu se aude aşa de tare. O să fiu la marginea terenului, oamenii vin, îşi exprimă părerile lor, le respect, dar asta nu înseamnă că mă voi da la o parte de la greu. Nu am renunţat niciodată la luptă, nu voi face asta nici de data aceasta”, a declarat Pustai la conferința de presă de după meciul cu Concordia. Pe aceleași coordonate merge și președintele Mihai Prunariu, care anunță că echipa rămâne în continuare pe mâna tehnicianului care a reușit să termine sezonul precedent pe locul 2 în Liga 1: “Tribuna strigă ce vrea, e dreptul ei. Cristi Pustai este antrenorul clubului Pandurii Lignitul Târgu Jiu! La momentul de față nu îi este pus în pericol postul. Să nu uităm că, până la urmă, ne-a dus în Europa League, a avut un rezultat extrem de bun, suntem vicecampioni ai României, mai sus de aici nu putem urca. Normal că pot să vină și rezultate mai puțin bune, mai slabe, dar să nu uităm că de numele lui Cristi Pustai se leagă cel mai bun rezultat din istoria clubului”, a declarat noul șef al Pandurilor.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here