Conducerea AMPF solicită negocierea actului adiţional propus de CJAS

145

Modificările aduse la normele metodologice şi contractele cadru ale medicilor de familie au impus semnarea unor acte adiţionale. Preşedintele Asociaţiei Patronatului Medicilor de Familie (APMF) din Gorj spune că nu este de acord cu semnarea actului adiţional până când nu se poartă discuţii cu reprezentanţii Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj pe marginea lui.

Mihai Moisescu, preşedintele APMF Gorj a înaintat o adresă conducerii Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate prin care solicită o întrevedere cât mai urgentă pentru a discuta actul adiţional pe care medicii de familie gorjeni trebuie să-l semneze. „S-au făcut nişte modificări la norme şi la contractul cadru şi cei de la CJAS au şi făcut un act adiţional pe care ne-au cerut să-l semnă, dar care nu este pe gustul meu şi al colegilor mei. Tocmai de aceea, eu le-am trimis o adresă prin care solicit să ne întâlnim şi să negociem acest act adiţional. Eu vreau negociere faţă în faţă şi am solicitat să ne întâlnim cât mai repede posibil”, a declarat Mihai Moisescu, preşedintele Asociaţiei Patronatului Medicilor de Familie Gorj.
Moisescu a solicitat abia ieri stabilirea unei întâlniri cu reprezentanţii CJAS, trimiţând adresa pe e-mail, motiv pentru care încă nu are un răspuns de la conducerea instituţiei în privinţa negocierilor. Vom reveni cu amănunte!
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here