Condescu vrea să îngroape Pandurii! Cere daune de 800.000 euro

265

Dacă e să ne luăm după proverbul “La omul sărac, nici boii nu trag”, problemele Pandurilor abia acum încep. Situaţia financiară de la club este critică, iar ultimul lucru de care vor să mai audă oficialii gorjeni este că au de dat bani. Ei bine, fostul “şef” al echipei de fotbal, Marin Condescu, sugerează tocmai acest lucru. Preşedintelui onorific de la FNME i-a picat fisa atunci când celorlalţi acţionari le ardea buza, şi într-o perioadă când feluriţi jucători sunt scoşi la mezat pentru a acoperi găuri financiare. Acuzat la rându-i că a lăsat clubul cu datorii uriaşe, Condescu solicită prin intermediul unei adrese, plata a peste 800.000 euro şi a anexat şi două contracte semnate de directorii din minerit Gugu şi Trotea. Astfel, prin contractele amintite, încheiate în anii 2005 şi 2007, Marin Condescu ar fi îndreptăţit să primească mai multe tranşe de bani. Este vorba despre suma mai sus amintită în baza contractelor de prestări servicii şi de 50.000 de lei, cu titlul de primă acordată printr-o decizie a AGA de la Clubul Pandurii, din data de 18 ianuarie 2014.
Fiind un tip foarte “răbdător”, Condescu le transmite acţionarilor actuali că şi-a îndeplinit obligaţiile din contract şi le acordă un termen de 15 zile pentru soluţionarea pe cale amiabilă a problemei legată de plata banilor. Este evident că, în acest moment, clubul de fotbal nu are de unde să plătească aproape un milion de euro, iar “războaiele civile” de la Pandurii îşi consumă un nou episod. Vă reamintim că Marin Condescu a fost îndepărtat de la club la scurt timp după ce Consiliul Judeţean Gorj şi-a făcut intrarea în AGA.

Are şi el probleme…
Marin Condescu este judecat în continuare pentru mai multe infracțiuni, respectiv înşelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals, dar şi delapidare şi spălare de bani. De asemenea, “vicele” de la Pandurii din “perioada Condescu”, Viorel Temelescu, a fost trimis în judecată pentru complicitate la înşelăciune şi uz de fals.
Dosarul vizează un contract de cesiune de creanţă, încheiat între club şi firma Edenred Bucureşti, prejudiciul fiind estimat la 2,6 milioane de lei. Mai mult, deşi au cerut recuzarea,cei doi nu au scăpat nici de judecătorul de la Tribunalul Olt. Dosarul are următorul termen de judecată pe 12 iulie.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here