Condescu trage de timp în procesul de la Tribunalul Olt

311

Fostul președinte al Clubului Pandurii Târgu-Jiu a folosit un tertip avocățesc prin care și-a asigurat un termen în plus. Procesul în care Marin Condescu este judecat de Tribunalul Olt pentru infracțiunea de spălare de bani s-a încheiat cu stabilirea unui nou termen, întrucât la înfățișarea de marți, acesta nu a avut avocat. Astfel, pentru ”lipsă de apărare”, instanţa a fost obligată să acorde un nou termen, pentru data de 15 iunie.
”Admite cererea de amânare a cauzei formulată de avocat Radu Marinescu, apărător ales al inculpatului Condescu Marin şi stabileşte termen la data de 15 iunie”, au stabilit magistrații. Surse judiciare au precizat, pentru Gorjeanul, că avocatul a anunțat că nu se poate prezenta, întrucât a mers la un alt proces, să reprezinte o altă persoană.
Marin Condescu este acuzat de înşelăciune, delapidare, spălare de bani, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals, în timp ce colegul său de dosar, Viorel Temelescu, a fost trimis în judecată pentru complicitate la înşelăciune şi uz de fals. Dosarul vizează un contract de cesiune de creanţă, încheiat între club şi firma Edenred Bucureşti.
Fostul președinte al Clubului Pandurii este suspectat și că şi-ar fi însuşit în interes personal 2,6 milioane de lei, prin împrumuturi bancare. Acesta a declarat însă că este nevinovat.
Loredana Fîciu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here