Condescu şi-a închis hotelul din Rânca şi a trimis acasă salariaţii

165

hotel-minaHotelul sindicatelor lui Marin Condescu din staţiunea montană Rânca, patronat de liderul Federaţiei Naţionale Mine Energie, stă cu porţile ferecate încă dinainte de sărbătorile pascale. Personalul Hotelului ,,Mina” le-a închis uşa în nas turiştilor, cu ceva vreme înainte de sărbători, deoarece spaţiul nu are apă deloc.

În zonă sunt probleme serioase cu sistemul de alimentare a apei, hotelul rămânând ,,în pană”, în special, pe timpul sezonului rece. De data aceasta, Condescu şi-a trimis şi salariaţii acasă, într-un concediu prelungit până la rezolvarea deficienţei.

Hotelul ,,Mina” administrat de Mădălina Berbecel, amanta oficială a liderului de sindicat Marin Condescu, nu a produs nimic de sărbătorile pascale. Vina nu aparţine proaspetei mămici, aflate în concediu maternal de la finalul anului trecut, ci unei probleme edilitar-gospodăreşti care a lăsat spaţiul hotelier, din nou, fără apă. În loc să primească amenzi de la organele de control, că servesc clienţii fără apă curentă, s-a preferat, zice-se, să se închidă hotelul, decât să se scoată bani aiurea din buzunar. Hotelul ,,Mina” din Rânca este închis astfel de o bună perioadă de timp nimeni nepărând interesat să rezolve rapid problema. Asta, în condiţiile în care, alte pensiuni şi cabane au făcut cu greu faţă cerinţelor venite din partea turiştilor, de sărbători. Autorităţile care gestionează zona în care se află hotelul lui Condescu dau şi ele din umeri când e vorba de rezolvarea problemei, cu atât mai mult cu cât în zonă s-a făcut o investiţie majoră care se dovedeşte deficitară şi în detrimentul agenţilor economici din zonă.

Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here