Condescu participă la “simpozionul” USL: “Am fost invitat de Ponta şi de Vosganian”

165

condescuPreşedintele FNME, Marin Condescu, va participa la lansarea proiectului pe energie al Uniunii Social Liberale(USL), asta ca urmare a invitaţiilor care i-au fost făcute de liderii celor două partide, PSD şi PNL.

Condescu a declarat astfel vineri că a fost invitat personal să participe la această lansare de către şeful PSD, Victor Ponta şi de către vicepreşedintele PNL, Varujan Vosganian. Şi liderul PSD Gorj, Florin Cârciumaru, i-a făcut însă o astfel de invitaţie lui Marin Condescu.

Părerea sindicalistului Marin Condescu în legătură cu proiectele în domeniul energiei îl face irezistibil atât pentru Putere cât şi pentru Opoziţie. Asta deoarece Condescu a fost “curtat” atât de PDL, pentru a-şi da girul pe proiectul “CEO”, cât şi de USL, pentru proiectul pe energie al Opoziţiei. Condescu va onora însă cu prezenţa ambele strategii, pentru cea a Puterii şi-a dat deja acordul vineri, în timp, ce pentru proiectul Opoziţiei, sindicalistul a binevoit să promită că va fi prezent doar în sală. “Am fost invitat de Ponta şi de Vosganian”, a declarat de altfel, vineri, Marin Condescu, care a coordonat o parte din simpozionul CEO. De asemenea, Condescu a fost cel care a stabilit felul strategic în care au fost aşezaţi participanţii la simpozion în Sala Maură, locul de desfăşurare a evenimentului.

A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here