Condescu învins: Renunţă la CA-ul Pandurii şi îl lasă în locul său pe Pârvulescu

262

Preşedintele Consiliului de Administraţie al echipei de fotbal Pandurii Târgu-Jiu, Marin Condescu, a anunţat că-şi dă demisia din funcţie, din motive personale. Luni, urmează să se prezinte la Federaţia de Fotbal cu cererea scrisă. Echipa va fi preluată de Eugen Pîrvulescu.

Marin Condescu a anunţat duminică faptul că se va retrage din Consiliul de Administraţie de la Pandurii. Acesta spune că cei din sindicat i-ar fi reproşat faptul că s-a implicat prea mult în activitatea sportivă, neglijând munca de sindicalist: “Colegii mei din sindicate mi-au reproşat pe bună dreptate că în ultimul an am neglijat activitatea sindicală şi m-am implicat mai mult în partea sportivă. Sindicatele rămân lângă echipă, dar reprezentantul nostru în Consiliul de Administraţie va fi Eugen Pârvulescu. Eu rămân reprezentant în Adunarea Generală a Acţionarilor”, a spus Condescu. Surse din rândul echipei de fotbal susţin că acţionarii de la Clubul de fotbal i-ar fi cerut, de fapt, demisia. Acţionarii doresc să-şi lămurească mai întâi problemele penale, ştiindu-se că este anchetat într-un dosar de spălare de bani.

La 1 februarie, Pârvulescu înregistrat
Liderul sindical afirmă că în următoarele zile va face toate demersurile oficiale pentru ca retragerea să se materializeze în actele juridice ale clubului sportiv, astfel încât, pana la 1 februarie, Eugen Pârvulescu să fie înregistrat oficial la Judecătoria Târgu-Jiu ca reprezentant al sindicatelor miniere în Consiliul de Administraţie. “Aşa cum am promis, mă retrag din Consiliul de Administraţie, forţat de sindicatele care m-au trimis acolo. Consider ca în zece ani de când sindicatele s-au implicat în activitatea echipei Pandurii acestea şi-au făcut pe deplin datoria. Am luat o echipa din liga a treia şi am dus-o până în grupele Europa League, timp în care am dat inclusiv jucători în echipa naţională a României”, afirmă Condescu.
“Am toată încrederea în Eugen Pârvulescu. Este un bun profesionist şi ştie foarte bine echipa şi ce trebuie făcut aici pentru ca rezultatele să fie şi mai bune de acum încolo. El este propunerea noastră, a sindicatelor, dar sper să fie preşedinte şi din partea celorlalţi membri din Consiliul de Administraţie şi din Adunarea Generală a Acţionarilor”, a mai spus Condescu.

Lasă 3,5 milioane de euro în cont
Acesta a menţionat că demisia sa din fruntea echipei de fotbal găseşte clubul cu 3,5 milioane de euro, bani suficienţi pentru cheltuielile necesare până spre sfârşitul campionatului. “Sunt bani din transferuri, din drepturi de televiziune şi de la UEFA, pentru jocurile din Europa League. În iunie ar trebui încasată a doua rată din drepturile de televiziune, peste un milion de euro, şi în condiţiile acestea cred că nu vor fi probleme la club şi că echipa se va descurca şi fără bani de la Complexul Energetic Oltenia, care şi aşa nu a plătit întotdeauna cât a promis”, mai spune Condescu.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here