Condamnare pentru un scandalagiu din Bumbești-Jiu

372

Un tânăr din Bumbești-Jiu a primit, ieri, o condamnare cu executare din partea instanțelor de judecată în condițiile în care mai are la activ și alte condamnări de acest gen, toate pentru diverse scandaluri și bătăi în care a fost implicat de-a lungul vremii. Ionuț Mihăiță Dumitrescu a primit, ieri, o pedeapsă de 3 luni pentru lovire sau alte violențe, pedeapsa finală fiind însă ceva mai mare întrucât individul are cazierul destul de încărcat.
„Revocă suspendarea condiţionată a executării pedepsei de 2 ani şi 2 luni închisoare, aplicată inculpatului prin s.p. nr. 1084/2012 a Judecătoriei Tg-Jiu, definitivă prin nerecurare, şi dispune executarea în întregime a acestei pedepse la care se adaugă pedeapsa de 3 luni închisoare aplicată în prezenta cauză, inculpatul urmând să execute în total 2 ani şi 5 luni închisoare”, au decis magistrații, verdictul nefiind unul final.
În toamna anului trecut inculpatul a mai primit 4 luni de pușcărie pentru tulburarea liniștii și ordinii publice, la pedeapsa respectivă magistrații cumulând-o, de asemenea, pe cea de 2 ani și 2 luni care a fost contopită și în verdictul de ieri, rezultând o condamnare de 2 ani și 6 luni.
Nici aceasta nu este însă definitivă, la începutul lunii viitoare magistrații din Craiova urmând să dea un verdict definitiv, după care toate sentințele, cel mai probabil, vor fi contopite în una singură, judecătorii fiind cei care vor decide dacă individul merge sau nu la pușcărie.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here