Concursuri sub sigla discriminării la Teatrul „Elvira Godeanu”

264

Discriminare în cadrul instituţiei de cultură condusă de directorul Marian Negrescu! Două noi posturi vacante au fost scoase la concurs în vederea ocupării, însă printre alte cerinţe de participare, în cadrul uneia dintre recrutări se impune ca viitorii candidaţi să fie bărbaţi, iar pentru funcţia de consultant artistic nu se acceptă decât persoane sub vârsta de 30 de ani.

Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” din Târgu-Jiu organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuţie, vacante, de consultant artistic GII (P.R.) în cadrul Compartimentului Relaţii Publice Organizare Spectacole, precum şi a funcţiei de paznic. Pentru a ocupa cele două posturi contractuale vacante, viitorii candidaţi trebuie să îndeplinească toate condiţiile generale, conform art. 3 al Regulamentului-cadru aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 286 din 23 martie 2011, cu modificările şi completările ulterioare.Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei contractuale de consultant artistic sunt: să fie absolvent de studii superioare cu diplomă de licenţă în sociologie; vechime în funcţie de 3 ani; atestări în domeniul marketingului cultural şi de promovare; vârsta maximă de 30 de ani. Termenul limită pentru depunerea dosarelor este data de 8 decembrie, ora 15.00, proba scrisă a concursului fiind programată pentru 15 decembrie, de la ora 14.00, urmând ca data şi ora interviurilor să le fie comunicate ulterior candidaţilor.
De asemenea, pentru postul de paznic se solicită ca viitorii doritori să fie neapărat bărbaţi, absolvenţi de studii medii, să aibă certificat de calificate profesională de agent de pază şi ordine, doi ani vechime pe funcţie şi minim trei ani vechime în câmpul muncii. Concursul se va organiza conform calendarului următor: 7 decembrie 2016, ora 15.00 – termenul limită de depunere a dosarelor; 14 decembrie 2016, ora 14.00 – proba scrisă; data şi ora interviului vor fi comunicate ulterior.
Dosarele de înscriere la concursul demarat pentru ocuparea posturilor amintite mai sus trebuie să conţină: cererea de înscriere la concurs; copia actului de identitate; copiile documentelor care să ateste nivelul studiilor şi ale altor acte care arată efectuarea unor specializări, precum şi copiile documentelor care atestă îndeplinirea condiţiilor specifice ale postului solicitate de autoritatea sau instituţia publică; carnetul de muncă sau, după caz, adeverinţele care dovedesc vechimea în muncă; cazierul judiciar; adeverinţă medicală; curriculum vitae.
Izabella Molnar

1 COMENTARIU

  1. Ca sa nu mai vorbim de mizeria care a fost la concursul pe postul de consilier juridic debutant – care a fost scos special pt cineva la ordinul primarului ca na… sa ne ajutam apropiatii .. cum ne invata nenea popa. Dar sa trecem cu vederea, nu? Unii isi pierd timpul invatand ca sa intre altii care nu stiu nici macar ca “ma-ta” are cratima. Imi e scarba.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here