Concursuri pentru prefectul şi subprefecţii judeţului

393
Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici organizează azi şi mâine concursurile pentru ocuparea posturilor de prefect şi subprefect de Gorj. Actualii ocupanţi ai funcţiilor respective, Ion Florescu, Liviu Andrei şi Marcel Romanescu, sunt înscrişi la concursurile ce au loc la Bucureşti.

Toţi trei se declară suficient de pregătiţi pentru a fi revalidaţi pe posturi, toţi trei avându-l însă ca şi concurent direct pe Victor Banţa, care vrea cu orice preţ să revină cu locul de muncă la Târgu Jiu.

Fostul prefect al judeţului munceşte de câteva luni la Braşov, acolo unde, în calitate de inspector guvernamental, are ca sarcină, printre altele, număratul gropilor din şosele. Acesta a declarat de mai multe ori în ultima perioadă că va face tot ce depinde de el pentru a reveni cu serviciul în Gorj, întrucât doreşte să fie aproape de familia sa, motiv pentru care s-a înscris şi la concursurile organizat pentru funcţia de subprefect, dar şi la cel de prefect. Banţa îi concurează azi pe Romanescu şi Andrei, iar dacă pierde se prezintă mâine la concursul pentru postul de prefect, Ion Florescu spunând că nu are nicio problemă din acest punct de vedere.
Gelu IONESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here