Concursuri cu repetiţie pentru posturile de la APIA

273

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) Gorj anunţă din nou organizarea de concursuri pentru ocuparea mai multor posturi vacante în cadrul Centrelor Locale de la Motru, Hurezani, Târgu-Cărbuneşti şi Turceni. Luna trecută, conducerea APIA Gorj a decis amânarea acestor concursuri a căror dată iniţială de desfăşurare era 18 iulie.

Pe 18 iulie, candidaţii mai multor posturi vacante trebuiau să susţină examene la sediul APIA Gorj, însă concursul a fost amânat la o dată încă necomunicată public în ziua când a fost transmisă amânarea. Acum, conducerea APIA Gorj a reluat procedura de concurs, dosarele putând fi depuse până la data de 30 august, urmând ca proba scrisă şi cea de interviu să se desfăşoare în prima decadă a lunii septembrie.
Astfel, APIA – Centrul Judeţean Gorj organizează concurs de recrutare, pentru ocuparea a patru funcţii publice de execuţie vacante de: consilier, grad profesional superior în cadrul Centrului local Hurezani; consilier, grad profesional superior în cadrul Centrului local Turceni; consilier, grad profesional superior în cadrul Centrului local Târgu-Cărbuneşti; consilier, grad profesional principal în cadrul Centrului Local Motru. Concursul se va desfăşura la sediul APIA Gorj din municipiul Târgu-Jiu, Bulevardul Ecaterina Teodoroiu. Proba scrisă a examenului se va derula pe 5 septembrie, de la ora 12.00, iar interviurile au fost programate pentru ziua de 8 septembrie, cu începere de la ora 10.00.
Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare. De asemenea, pentru posturile vacante de la Centrele locale din Hurezani, Târgu-Cărbuneşti şi Turceni, condiţiile specifice de participare sunt următoarele: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă respectiv economice, juridice, ştiinţe inginereşti, administraţie publică; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice – minimum 9 ani pentru funcţia publică de execuţie de consilier, grad profesional superior. Totodată, pentru postul de la Motru de consilier, grad profesional principal, sunt impuse următoarele condiţii: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, respectiv juridice, ştiinţe inginereşti, administraţie publică; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice – minimum 5 ani.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here