Concursuri amânate la Spitalul Judeţean

387

Mai multe posturi vacante au fost scoase la concurs de către conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu-Jiu. Pentru o parte dintre ele, reprezentanţii unităţii au modificat data concursului, altele au fost amânate. Potrivit managerului Tiberiu Tătaru, aceste schimbări s-au impus din cauză că medicii şefi de secţie aveau concedii programate, ei fiind şefii comisiilor de concurs.

Candidaţii, care s-au înscris la concursul pentru ocuparea posturilor de asistent medical debutant la UPU – SMURD şi asistent medical debutant Secţia Chirurgie II, vor susţine interviurile în data de 9 februarie, ora 12.00. Cei care au optat pentru posturile de infirmier debutant Secţia Cardiologie şi infirmier debutant Secţia Chirurgie Generală I vor susţine interviurile pe 27 ianuarie, ora 12.00.
Mai mult decât atât, a fost amânată data concursului pentru două posturi de asistent medical debutant la Secţia Recuperare Medicină Fizică şi Balneologie. Astfel, proba scrisă va avea loc pe 21 februarie la ora 09.00, iar interviul va fi pe 24 februarie, la aceeaşi oră. Relaţii suplimentare se pot obţine de la Biroul de Resurse Umane al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu.
M.S.

1 COMENTARIU

  1. Nu s au inteles la pret?Escrocul de Tarziu angajeaza pe banda rulanta,tot ce se poate cele mai mari analfabete din judetul Gorj,fratilor murim cu zileeeee!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here