Concursul pentru șefia IPJ Gorj nu mai are loc pe 29 octombrie

603

Reprezentanții Inspectoratului General al Poliției Române au anunțat, în urmă cu puțin timp, că, din motive obiective, se amână data susținerii interviului pentru concursul organizat pentru ocuparea funcției de şef al IPJ Gorj. Proba, care ar fi trebuit să fie susținută pe 29 octombrie, va avea loc la data de 14 noiembrie 2018.
Fostul șef al Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, Decebal Drăghiea, este singurul candidat care şi-a depus dosarul.
Comisarul șef de Poliție a confirmat, pentru Gorjeanul, că s-a înscris la examenul care va consta în susţinerea unei probe unice de selecţie, respectiv interviu structurat pe subiecte profesionale. Unul dintre adjuncți, Daniel Fețanu, a preluat, temporar, atribuțiile inspectorului şef, pe 8 octombrie.
“Aprecierea rezultatului final al interviului pe subiecte profesionale se face cu note de la 1 la 10. Este declarat “admis” candidatul care are nota cea mai mare şi este notat cu cel puţin 7.00. În situaţia în care mai mulţi candidaţi au aceeaşi notă este declarat “admis” la concurs candidatul care are cea mai mare vechime în specialitatea postului scos la concurs. Dacă mai mulţi candidaţi au aceeaşi vechime în specialitatea postului scos la concurs, este declarat “admis” candidatul care are cea mai mare vechime în studiile necesare postului scos la concurs. Eventualele contestaţii cu privire la rezultatul de la proba interviu se depun în termen de 24 de ore de la afişare, la secretariatul Direcţiei Management Resurse Umane din Inspectoratul General al Poliţiei Române”, se precizează într-un comunicat al Poliției Române.
L.F

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here