Concursul de jurist de la UATAA se cere anulat! Tematica, cu legislație abrogată, postul nu apare în organigramă

1414

UATAA Motru va organiza, astăzi, concurs pentru postul de jurist, funcție pentru care candidează o singură persoană. Mai exact soția fostului consilier personal al primarului Jianu, Dan Matei. Directorul UATAA este liberal.Concursul pentru postul de jurist al UATAA Motru este unul controversat.
Mai mulți cetățeni au comentat pe rețelele de socializare că postul este unul cu dedicație pentru soția fostului consilier personal, candidata plecând doar cu câteva zile în urmă de la Pepco Motru, tocmai pentru acest post. Pentru post au cerut informații mai multe persoane, dar li s-a comunicat că postul este unul dificil și că ar fi bine să nu se bage. De altfel, tematica de concurs realizată de șefa de Resurse Umane, soția liberalului Benga, are articole abrogate. Se pare că postul nu apare în organigramă.
Atât primarul Cosmin Morega, cât și mai mulți cetățeni au cerut anularea concursului pentru care candidează o singură persoană, postul de jurist nefiind unul care este necesar pentru uzina ce nu este pregătită pentru sezonul rece.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here