Concursul de desen “MAMA mea, Minunea mea” și-a desemnat câștigătorii

1788

Concursul de desen pentru copii “MAMA mea, MINUNEA mea”, organizat de cotidianul „Gorjeanul” cu ocazia zilei de 8 Martie “Ziua Internațională a Femeii”, a ajuns la final. Aflat la prima ediție, concursul a strâns peste 100 de participanți, elevi cu vârste cuprinse între 5 și 15 ani, de la mai multe unități de învățământ din județ. Din cei circa 100 de participanți au fost selectați cei trei câștigători ai premiilor puse la bătaie de organizatori.

Premiul II, AGGARWAL ANANDAAceștia sunt: BĂLTĂȚOIU VLAD IONUȚ (7 ani, Crasna) – Premiul I, AGGARWAL ANANDA (14 ani, Turburea) – Premiul II și GROZA IRINA (12 ani, Târgu-Jiu). În selectarea câștigătorilor s-a ținut cont de respectarea temei concursului, vârsta autorilor lucrării, dar și de originalitatea acesteia. Câștigătorii sunt așteptați astăzi (8.03.2016 NR), la sediul GORJEANUL SA pentru ridicarea premiilor. Tot de la sediul societății GORJEANUL SA-editorul cotidianului “Gorjeanul”, pot fi ridicate, începând cu data de 10 martie, diplomele de participare. Mulțumim celor care au trimis lucrări și îi așteptăm să participe și la următoarea ediție a concursului.

Premiul III, GROZA IRINA

1 COMENTARIU

  1. Eu nu sunt un expert al desenului dar nu e greu sa vezi că o multime de,desene ale celorlalti inscrisi la concurs sunt mult mai frumoase si mai bune tehnic vorbind ori voi ati reusit sa descurajati niste copii talentati,incă o dată demonstrăm si cu aceastã ocazie in ce tară trăim si printre ce fel de oameni(PĂCAT)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here