Concurs „transparent” și fără „discriminare pe criterii politice” pentru șefia CJAS Gorj

976

Doi candidați participă la concursul organizat în luna mai pentru conducerea Casei Județene de Asigurări de Sănătate Gorj. Daniel Șurlea, actualul manager al CJAS Gorj, și o economistă din cadrul instituției, membru USR, și-au depus dosarele de candidatură.
Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, Adrian Gheorghe, spune că acest concurs este organizat în mod transparent, fără a conta, așa cum ne-am obișnuit, carnetul de partid.
,,Am schimbat total filozofia de recrutare a managerilor de CAS. Este un concurs organizat în mod transparent, obiectiv, fără discriminare pe criterii politice sau de orice altă natură, un concurs în care vor promova acei candidaţi cu cele mai bune abilităţi de planificare, organizare, coordonare şi control”, a afirmat Adrian Gheorghe, într-o conferință de presă. Și liderul USR Gorj, Radu Miruță, spune că postul va fi câștigat de candidatul cel mai bine pregătit. „Indiferent de presiunile celor interesați din sănătate, continuăm depolitizarea, transparentizarea și profesionalizarea sistemului de sănătate”, a spus deputatul. Proba scrisă a concursului va avea loc pe data de 6 mai, la București. „După finalizarea concursului din data de 6 mai vom organiza un nou concurs pentru posturile de director general care nu s-au ocupat în urma rezultatelor obţinute de candidaţi sau pentru care nu au existat candidaţi înscrişi în prima etapă”, a conchis șeful CNAS.
I.I.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here