Concurs reluat pentru şefia Direcţiei Publice de Patrimoniu

352

Direcţia de Patrimoniu din subordinea Primăriei Municipiului Târgu-Jiu nu are încă un director cu drepturi depline. Deşi la finele lunii trecute, un concurs a fost organizat în acest sens pentru ocuparea postului lăsat vacant în urma pensionării fostului director Constantin Fârţă, niciun candidat nu a reuşit să treacă de proba scrisă. Instituţia era condusă în interimat de mai bine de jumătate de an de către Carmen Mihail Tătaru, directorul adjunct.
“La concursul organizat la sfârşitul lunii octombrie pentru ocuparea funcţiei publice vacante de director executiv al Direcţiei Publice de Patrimoniu, s-au înscris trei candidaţi. La concurs s-au prezentat însă doar doi, însă niciunul nu a trecut de proba scrisă a examenului. Procedura se va relua anul viitor, iar interimatul va fi asigurat în continuare de Carmen Tătaru”, a declarat Carmen Grecu, directoarea de personal a Primăriei Municipiului Târgu-Jiu.
Condiţiile specifice de ocupare a funcţiei de conducere sunt: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în ramura de ştiinţă a Ştiinţelor Juridice şi/sau Economice; minimum trei ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here