Concurs pentru șefia CJAS Gorj. „Continuăm depolitizarea sistemului de sănătate”

1072

La începutul lunii viitoare au fost anunțate concursurile pentru posturile de directori generali ai Caselor Județene de Asigurări de Sănătate. Deputatul Radu Miruță, președintele USR Gorj, spune că se continuă procesul de „depolitizare și profesionalizare” a sistemului de sănătate.
„Concursuri publice pentru poziția de director general al Casei Județene de Asigurări de Sănătate din Gorj și alte județe. USR PLUS e primul partid care lansează un concurs public, deschis, pentru pozițiile de directori județeni din CNAS, o instituție care gestionează unul din cele mai mari bugete din țară. Indiferent de presiunile celor interesați din sănătate, continuăm depolitizarea, transparentizarea și profesionalizarea sistemului de sănătate”, a transmis Miruță.
Cei care doresc să se înscrie pentru postul de director al CJAS Gorj o pot face până pe data de 20 aprilie, ora 17.00. Concursul va avea loc pe data de 6 mai. Proba scrisă se va desfășura la amfiteatrul Spitalului Universitar de Urgență din București. Interviurile sunt programate în perioada 6-12 mai. Rezultate vor fi cunoscute în data de 18 mai.
Rămâne să vedem despre ce depolitizare vorbește deputatul Miruță și dacă postul va fi ocupat sau nu de un membru USR-PLUS.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here