Concurs pentru șefia celui mai mare spital din Gorj

873

Consiliul de Administrație al Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu organizează, în perioada 15-29 martie, concurs pentru ocuparea postului de manager, persoană fizică, al SJU Târgu-Jiu, unitate sanitară al cărei management a fost transferat Consiliului Județean Gorj. Postul de manager este ocupat interimar de economistul Dumitru Vienescu, din decembrie 2019.

Concursul va avea două etape. Prima, de verificare a îndeplinirii de către candidați a condițiilor stabilite prin anunțul de concurs – etapă eliminatorie și etapa de susținere publică și de evaluare a proiectului de management.
Pot participa la concurs candidații care au absolvit o instituție de învățământ superior medical, economico-financiar sau juridic, au un masterat sau doctorat în managementul sanitar, economic sau administrativ și au cel puțin doi ani vechime în posturi prevăzute cu studii superioare de lungă durată. În plus, persoanele în cauză nu au cazier și nu îndeplinesc cumulativ condițiile de vârstă standard și a stagiului minim de cotizare pentru pensionare.
Dosarele de înscriere la concurs vor fi depuse până pe data de 15 martie, ora 10.00, la Serviciul Registratură din cadrul spitalului.
Potențialii candidați interesați vor putea efectua, în data de 19 februarie, o vizită în cadrul spitalului din Târgu-Jiu pentru a se informa cu privire la problemele de la fața locului.
Proiectul de management va fi adaptat la problemele Spitalului Județean și va face referire la planificarea și organizarea serviciilor de sănătate la nivelul spitalului, siguranța și satisfacția pacientului, managementul calității serviciilor medicale, managementul resurselor umane și îmbunătățirea structurii și organizării spitalului, în vederea eficientizării activităților.
Din decembrie 2019, postul de manager al Spitalului Județean de Urgență din Târgu-Jiu este ocupat, interimar, de economistul Dumitru Vienescu.
IRINA IRINOIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here