Concurs pentru profesorii gorjeni

318
Greva de avertisment a cadrelor din Invatamant afiliate federatiei sindicale Spiru Haret la Colegiu Economic Virgil Madgearu din Bucuresti sectorul 1

Inspectoratul Școlar Județean Gorj și Casa Corpului Didactic Gorj invită cadrele didactice din județ să se înscrie la concursul naţional de proiecte didactice inter şi transdisciplinare „Magister UNESCO”, ediţia 2017.

Acest concurs este organizat de Comisia Naţională a României pentru UNESCO şi Editura Nicolescu și este destinat profesorilor de limba şi literatura română, matematică şi limba engleză din judeţ, cu aptitudini, înclinații și interes pentru probleme fundamentale din domeniile educației, științei și culturii. ”Cadrele didactice interesate vor pregăti o lucrare cu conţinut didactic educaţional, inter şi/sau transdisciplinar pe tema ‹‹Educația pentru dezvoltare durabilă. Inițiative de inovare socială în școli și licee››. Lucrările vor fi transmise pe adresa CCD Gorj prin: poștă, pe suport optic (CD/DVD), la adresa Casei Corpului Didactic Gorj, str. Victoriei, nr. 132-143, Târgu Jiu, județul Gorj, cod 210234, menţionându-se pe plic PROIECT “MAGISTER UNESCO”, sau e-mail la adresa de e-mail ccdgorj@hotmail.com, în atenția dnei prof. Suciu Monica, până pe 1 martie 2017, urmând să fie jurizate până pe 1 aprilie 2017”, au anunțat reprezentanții Casei Corpului Didactic Gorj. Lucrările înscrise în concus trebuie să fie inovative și să respecte prevederile legislației în vigoare în domeniul drepturilor de autor. Lucrările câștigătoare la nivel de județ vor fi apoi jurizate de un juriu național de specialitate stabilit de Comisia Națională a României pentru UNESCO, care va decide câștigătorul competiției. Premiile constau în cărți sau alte materiale didactice pentru fiecare dintre locurile câștigătoare la nivel de județ și într-un mare premiu pentru câștigătorul etapei naționale. Concursul ”Magister UNESCO” se desfăşoară anual ca parte integrantă a Forumului Educaţional MAGISTER. Inspectoratul Școlar Județean Gorj a semnat, alături de Casa Corpului Didactic Gorj şi Comisia Naţională a României pentru UNESCO, protocolul privind organizarea şi desfăşurarea ediţiei din 2017 a Forumului Educaţional MAGISTER. Modalitatea de transmitere a lucrărilor, cerinţele şi criteriile de evaluare sunt descrise în Regulamentul de organizare și desfășurare a Concursului “Magister UNESCO”, afișat pe site-ul CCD Gorj, www.ccdgorj.ro.
R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here