Concurs pentru postul de inspector la Direcţia de Statistică şi la Primăria Ioneşti

484

Direcţia Judeţeană de Statistică Gorj organizează concurs pentru ocuparea postului vacant de inspector debutant în cadrul instituţiei. Prima probă, cea scrisă, va avea loc la data de 25 iulie, iar proba interviului va fi susţinută la data de 29 iulie 2014. Într-o perioadă similară va avea loc concurs şi la Primăria Ioneşti, tot pentru funcţia de inspector debutant.

Direcția Județeană de Statistică Gorj organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacantă, de inspector, clasa I, gradul profesional debutant.
Candidaţii trebuie să îndeplinească o serie de condiţii specifice în vederea participării la concurs şi ocupării funcţiei de inspector debutant.
Se cer studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul fundamental de ierarhizare (DFI) – științe inginerești – informatică.
Data limită la care vor fi primite dosarele este 14 iulie.

Post la Ioneşti
Primăria Comunei Ionești, Judeţul Gorj organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacantă de inspector, clasa I, gradul profesional debutant din cadrul Compartimentului Urbanism, Amenajarea Teritoriului şi Achiziții Publice. Prima probă, cea scrisă, va avea loc în data de 24 iulie 2014, ora 10:30, iar proba interviului va avea loc în data de 25 iulie începând cu ora 10.00.
Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here