Concurs pentru ocuparea postului de asistent consilier la AJOFM Gorj

229

Un post public este scos la concurs în această perioadă. Este vorba despre postul de asistent consilier în cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj.
AJOFM Gorj organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacantă, de consilier, clasa I, grad profesional asistent, din cadrul Punctului de Lucru Târgu Jiu. Concursul va avea loc în data de 07 aprilie 2014, ora 09:00, proba scrisă, iar interviul va fi susţinut în data de 9 aprilie, ora 12:00.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul economic sau științelor inginerești; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 1 an. De asemenea se cer cunoştiințe de operare PC: nivel mediu.
Relații suplimentare privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs se obțin la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Gorj, din Municipiul Târgu Jiu, str. Lt. Col. Dumitru Petrescu, nr. 1, telefon: 0253/211.568 sau 0253/218.004.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here