Concurs pentru ocuparea funcției de șef al Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Gorj

906

Inspectoratul General al Poliției Române organizează concurs pentru ocuparea funcţiei de şef al Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Gorj, la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, cu personal recrutat din sursă internă. Examenul va avea loc la sediul Direcției de Combatere a Criminalității Organizate din București, pe 5 iunie 2019, ora urmând să fie stabilită ulterior şi va consta în susținerea unei probe unice de selecție, respectiv un interviu structurat pe subiecte profesionale. ,,Aprecierea rezultatului final al interviului pe subiecte profesionale se face cu note de la 1 la 10. Este declarat <<admis>>candidatul care are nota cea mai mare şi este notat cu cel puțin 7.00.
În situația în care mai mulți candidați au aceeași notă este declarat <<admis>> la concurs candidatul care are cea mai mare vechime în specialitatea postului scos la concurs.
Dacă mai mulți candidați au aceeași vechime în specialitatea postului scos la concurs este declarat <<admis>> candidatul care are cea mai mare vechime în studiile necesare postului scos la concurs.
Eventualele contestații cu privire la rezultatul de la proba interviu se depun în termen de 24 de ore de la afișare, la secretariatul Direcției Management Resurse Umane din Inspectoratul General al Poliţiei Române.
Înscrierile se fac personal, în zile lucrătoare, la Inspectoratul General al Poliţiei Române – Direcția Management Resurse Umane din Bucureşti”, potrivit unui comunicat al IGPR.
L.F.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here