Concurs pentru funcții de director, la Spitalul Târgu-Cărbunești

324

Spitalul Orășenesc de Urgență Târgu-Cărbunești din județul Gorj organizează, la data de 30 mai, concurs pentru ocuparea funcțiilor de director financiar-contabil și director medical. Dosarele de înscriere se depun până la data de 23 mai.

Pentru a putea participa la concursul organizat de către Spitalul Orășenesc de Urgență Târgu-Cărbunești, candidații trebuie să îndeplinească criteriile generale și specifice prevăzute de OMS 284/2007, cu modificările și completările ulterioare.
Pentru funcția de director financiar-contabil, candidații trebuie să fie absolvenți de învățământ universitar de lungă durată, cu diplomă de licență sau echivalentă în profil economic; să aibă cel puțin 2 ani de vechime în specialitatea studiilor și să dețină certificat de atestare a cunoștințelor dobândite în domeniul Sistemul european de conturi, precum și de cunoaștere a reglementărilor europene în domeniu.
Pentru funcția de director medical, candidații trebuie să fie absolvenți de învățământ universitar de lungă durată cu diplomă de licență, sau echivalentă, în medicină; să fie confirmați ca medic primar sau specialist și să aibă cel puțin doi ani vechime ca medic specialist sau competențe ori atestat în managementul serviciilor de sănătate, ori absolvenți ai cursului de management spitalicesc.
Taxa de participare la concurs este în cuantum de 200 de lei. Dosarele de înscriere se depun până la data de 23 mai, iar concursul se va desfășura în data de 30 mai.
Detalii suplimentare privind acest concurs se pot obține de la reprezentanții Spitalului Orășenesc de Urgență Târgu-Cărbunești, apelând numărul de telefon: 0253378165, int.339.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here