Concurs pentru funcția de rector – A început perioada contestațiilor la UCB

331

Universitatea „Constantin Brâncuși” (UCB) din Târgu-Jiu a scos la concurs funcția de rector.  Doi candidați s-au înscris în competiție. Este vorba despre prof. univ. dr. Toader Nicoară  de la Universitatea „Babeș-Bolyai” din Cluj Napoca și  prof. univ. dr. ing. Liviu Marius Cîrțînă. De marți, 23 mai, a început perioada de depunere a contestațiilor.

Doi candidați luptă pentru funcția de rector al Universității „Constantin Brâncuși” (UCB) din Târgu-Jiu. „Este vorba despre prof. univ. dr. Toader Nicoară de la Universitatea „Babeș-Bolyai” din Cluj Napoca și prof. univ. dr. ing. Liviu Marius Cîrțînă. Domnul Nicoară a fost colaborator al universității noastre”, a precizat Ștefania Haidău, purtătorul de cuvânt al UCB Târgu-Jiu.
Conform calendarului de desfășurare a concursului pentru ocuparea funcției de rector al Universității “Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu, perioada de depunere a contestațiilor se desfășoară între 23 și 25 mai, iar pe 26 mai se vor soluționa contestațiile și va avea loc și validarea candidaturilor de către Senatul universitar. Susținerea cursului sau proiectului de cercetare și a conferinței de către candidați are loc în perioada 29-30 mai. Pe 31 mai are loc avizarea candidaturilor de către Senatul universitar. Urmează depunerea contestațiilor, pe 6 iunie, analizarea și soluționarea acestora pe 8 iunie, iar pe 13 iunie se va susține concursul și vor fi afișate rezultatele. A doua zi se pot depune contestații.
În perioada 16-21 iunie se realizează soluționarea contestațiilor și validarea rezultatului concursului de către Senatul universitar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here