Concurs pentru funcția de medic-șef la trei secții ale Spitalului Județean

334

Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu a transmis Consiliului Județean Gorj solicitarea de avizare a organizării concursurilor/examenelor pentru ocuparea următoarelor funcţii de conducere vacante: funcția de şef de secţie, la Secția Gastroenterologie; funcția de şef de secţie, la Secția Neonatologie; funcția de șef de secție, la Secția Cardiologie.

Solicitarea unităţii sanitare are în vedere competențele ce revin Consiliului Județean Gorj, ca urmare a preluării managementului asistenţei medicale al unităţii sanitare publice. “Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu”, astfel cum a fost aprobată prin Hotărârea autorității deliberative nr. 54/2010 -act administrativ adoptat în temeiul prevederilor legale privind descentralizarea în sistemul de sănătate și transferul ansamblului de atribuţii şi competenţe exercitate de Ministerul Sănătăţii Publice către autorităţile administraţiei publice locale. Până la ocuparea prin concurs a funcții lor de conducere vacante, coordonarea activității structurilor mai sus menționate este asigurată de personalul de specialitate din cadrul unității sanitare publice, delegat de către manager, în condițiile legii.
Conducerea Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu urmează să demareze procedura privind organziarea concursului pentru ocuparea funcțiilor de conducere vacante de medic-șef secție la Gastroenterologie, Neonatologie și Cardiologie” se arată în solicitarea SJU.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here