Concurs pentru angajarea unui internist, la Spitalul Novaci

243

Spitalul Orăşenesc Novaci organizează concurs pentru ocuparea postului de medic pentru specialitatea medicină internă, pentru compartimentul cronici. Anunţul a apărut deja în revista Viaţa Medicală, urmând a fi stabilită data concursului.

Un post vacant de medic internist a fost scos la concurs, al spitalul din Novaci. Anunţul de angajare a fost publicat în cel mai recent număr al revistei Viaţa Medicală, astfel că procedura de organizare a concursului este în plină desfăşurare. Din fericire, Secţia Medicină Internă din cadrul Spitalului Orăşenesc Novaci şi-a reîntregit echipa de cadre medicale după ce s-a găsit un medic care doreşte să lucreze aici. „Anunţul ni s-a publicat deja; a apărut chiar astăzi (n.r.: 14 mai 2013) în Viaţa Medicală. Am demarat procedura de organizare a concursului de angajare, urmează să fie stabilită data examenului”, a menţionat Eufimia Dumitrescu, managerul Spitalului Orăşenesc Novaci.

Remember!
Preocuparea managerului Eufimia Dumitrescu pentru atragerea la Spitalul Orăşenesc Novaci a cât mai multor specialişti tineri şi axaţi pe realizarea unui act medical de calitate este destul de veche. În permanenţă s-au căutat posibilităţi de angajarea a unor noi profesionişti. Aşa se face că, începând cu data de 1 aprilie, a fost angajat un medic ortoped, despre care conducerea spitalului are numai cuvinte de laudă. „Am angajat un ortoped, după ce am întreprins nenumărate demersuri. Valentin Dascălu este un medic tânăr, din Craiova; vrea să vină la spital ori de câte ori este necesar. Mai mult decât atât, el ne-a promis că le va propune şi altor colegi de-ai săi să i se alăture”, a confirmat Eufimia Dumitrescu, managerul Spitalului Orăşenesc Novaci.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here