Concurs pe patine pentru elevii rovinăreni

273
patinoarCâteva zeci de elevii de la una dintre şcolile din oraşul Rovinari au participat ieri la un concurs de patinaj în centrul localităţii. Organizată pe patinoarul artificial, competiţia i-a bucurat pe micuţii încălţaţi cu patine, care spun că au participat aici de dragul distracţiei.

La final, cei mai buni patinatori au fost recompensaţi de autorităţile locale.

Patinoarul sintetic din oraşul Rovinari inaugurat în localitate cu mai bine de un an de zile în urmă devine punctul de atracţie al oraşului, mai ales acum în timpul sezonului rece. Amatori ai distracţiei pe patine sunt zilnic elevii şi tinerii din oraş. Mulţi dintre aceştia sunt atraşi de competiţiile care se organizează aici de către autorităţile locale. Şi dascălii contribuie la atragerea tinerilor din oraş către patinoar, către sport şi distracţie. ,,Am adus aici în jur de 90 de elevi de la Şcoala Generală nr.1 din Rovinari. Copiii se bucură să concureze mai ales că le place sportul şi adoră să îşi încalţe patinele”, a declarat una dintre profesoarele care a însoţit grupul de elevi la patinoar.
Diplome şi abonamente
Participanţii la competiţia de ieri s-au distrat, însă, chiar dacă nu au fost toţi premiaţi. În fiecare săptămână pe patinoarul artificial al oraşului, autorităţile locale din Rovinari, organizează astfel de competiţii la finalul cărora le oferă câştigătorilor abonamente gratuite la patinoar, şi diplome. ,,Ne-am distrat foarte bine. Patinez deja de aproape doi ani. Am mai şi căzut”, a declarat una dintre participante. ,,Este foarte frumos, mi-a plăcut. Nu am câştigat dar mai vin”, a declarat şi un elev de clasa I, aclamat de pe margine de către părinţi.
Anamaria STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here